Kongre zamanında Cumhur Genç ve İbrahim Nalbant dışında sahipsiz bırakılan Sakaryaspor son günlerde oldukça kıymete binmiş durumda! Sakaryaspor üzerinden prim yapmak isteyen kim varsa, kulüple ilgili ya bir demeç veriyor ya da birileriyle görüşüyor. Üzerine vazife olmayan konularda bile hamleler yapmaktan çekinmeyen bu isimler, Sakaryaspor’a yarardan çok zarar veriyor.

Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile bir buluşma gerçekleştiren Bülent Uygun, Yüce’ye BMC’den gelecek paranın onun denetiminde olması gerektiğini söylüyor. Her şeyi anlarım da Bülent Uygun’un bu görüşmeyi hangi sıfatla kim olarak yaptığını anlayamıyorum. Bülent Uygun Sakaryaspor başkanı mı? Yöneticisi mi? Sponsoru mu? Neyi?

Sakaryaspor sevdalısı biri olarak görüştüğünü söylüyorsa ben de Sakaryaspor sevdalısıyım, bu şehirdeki binlerce insan da. Hemen biz de randevu talep edelim o zaman. Büyükşehir Belediye başkanına ne yapıp yapmayacağını söyleyelim. Sakaryaspor başkanının altına dinamit koyalım. Yönetimi içinde gruplaşma yaratalım. Sakaryaspor başkanı üzerinden Sakaryaspor’u itibarsızlaştıralım.

Benim derdim Ne İbrahim başkan ne Bülent Uygun. Benim derdim Sakaryaspor. Bu yapılan görüşmeler, kaoslar, açıklamalar Sakaryaspor’a çok büyük zararlar veriyor. Yönetim bir söz verdi, 15 Ağustos dedi. O zaman kadar bu adamlar Sakaryaspor’u temsil eden kesimdir.

Yapılan zarar verici açıklamalar Sakaryaspor’u küçük düşürür. Buna da kimsenin gücü yetmez, yetmemelidir. Merak etmeyin zaten sözlerinde durmazlarsa hem biz hem de binlerce Sakaryaspor sevdalısı gereğini yapar. O zaman kadar siz de Sakaryaspor’a köstek olmak yerine destek olun, yönetim savaşlarını da sonraya bırakın. Bu şehir 3 yıl üst üste hayal kırıklığını kaldıramaz.