Temsilcimi sakaryaspor'da sessiz geçen günlerden sonra bu hafta bazı hareketlerin olmasını bekliyordum.
Yönetimin göreve gelmesinin ardından 2 haftayı geçmesi falan almak enur resmi bir adım atılmadı.
Sadece teknik direktör İrfan Buz ve Mert Şarbalkan hamlelerinin resmi olarak duyuran ekibimiz, transfer olarak hiçbir adım atmadı.
Sakaryaspor'un böyle sessiz zamanlar geçirmesi bizleri de taraftarları da mutsuz ediyor.
Belli bir plan ve program çerçevesinde göreve geldiklerine inandığımız ekibin bu kadar suskun kalması beni şaşırtmadı değil.
Kulağımıza maalesef yönetim içinde de bazı sıkıntılar olduğu gelse de bu sorunların bir an önce açılmasını bekliyorum.
Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Yusuf Alemdar ve şehrin birçok iş adamının, siyasilerinin ve bürokratlarının destek verdiği bu yöntem daha fazla şey başarmak zorunda.
Önümüzdeki hafta sahaya inecek ekibimize artık takviyeler lazım. Hafta sonunu hareketli geçirerek Sakaryaspor'a gereken takviyeleri yapmalılar.