Sakaryaspor üstüste iki deplasman galibiyetiyle zirve yarışından kopmadığını göstermişti. Dün Sakarya Atatürk Stadı'nda Van takımını ağırladık seyircisiz olarak.

Bu takım çoğunlukla seyircisiz oynadığı maçlardan puanlarla ayrıldı. Seyirci doğru destek verdiği zaman büyük bir güç olduğu kadar genç oyuncularımızın ayaklarının yere sağlam basmadığı dakikalarda da bir o kadar strese itiyor oyuncuları. Levent ve Abdülkadirli Sakaryaspor çok daha hücumcu çok daha etkili. Rakip takım topa üç kez dokunamadan 4 golü kalelerinde gördü. Özellikle sağ kanat organizasyonlarının mimarı Levent hem attığı hem attırdığı goller, başlattığı ataklarla takımımız için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gösterdi. Gökhan ve Abdülkadir ileride hareketli olunca sol kanattaki Buğrahan ve Hamza da onlara eşlik edince Van savunması darmadağan oldu. İki kontraataktan yediğimiz goller bile takımımızı bozmaya yetmedi ve devreye girerken Levent'in ortasına kafayı vuran golcümüz Abdülkadir noktayı koydu. 5-2 .                            

İkinci yarıya kaleci değişikliğiyle başlayan Van BŞ. gol yemekten yine kurtulamadı. Buğrahan maçın son golünü atarken gözümüz kulağımız rakiplerin maçlarından gelecek mutlu haberlere çevrildi. Sakaryaspor ikinci yarıda fazla sıkmadan kontrollü bir oyunla maçı bitirirken Üsküdar evinde Maraş'ı tek golle devirerek Erzurum'da 2 puan bırakan Ankara Demirspor'dan liderliği alıyordu. Bu iki takım kendi arasında bir maç daha yapacak ve eğer o maç beraberlikle biterse liderlik koltuğu bize kalacak. Artık tek temennimiz ve dileğimiz kalan maçlarımızı kazanmak ve şampiyon olarak bir üst lige çıkmak. Dün gördüğümüz istekli ve diri oynayan hücum gücü yüksek yeşil siyahlılar bu umudumuzu iyice artırdı.