U18’ler liginde harika maçlar ve jeneriklik goller izledim. Yaklaşık iki ay sonunda Türkiye Şampiyonasına gidecek iki takımımız belli oldu. Bu takımlar da şampiyonluk ipini göğüsleyen Harmanlıkspor ve ikinci olan Akyazı Akınspor oldu. Bu iki güzide takımımızı gönülden kutluyorum.

Gelelim oynaıdkları güzel futbollarına. Şampiyon olan Harmanlıkspor’un değerli başkanları var. Kendisi de eski bir futbolcu olan ve Harmanlık semtinin adamı olan İsmail Yağlar takım için her şeyi yaptı. Takımının her maçını fırsatını buldukça bizzat izledi. Maçlardan büyük keyif alarak ayrıldı. Çünkü takımın başında Takımın başında çok değerli isimler vardı.

İsmet Akdemir sportif direktör olarak takımda görev alıyor. O da futbolun içinden gelen biri. Teknik ekipte Tevfik Tetik ve Gürcan Alkan var. Harmanlıkspor’un başarısı için ter döken isimler. İşlerini de çok iyi yapıyor. Bir eksik vardı takımda o da kalecilerdi. Çalıştıracak kimse yoktu. İmdada tecrübeli kaleci antrenörü Suat Beyenal yetişti. O geldikten sonra kalecilere de hayat geldi. Hraika kurtarışlara imza attılar.

Gelelim Akyazı Akınspor’a…

Yıllar önce Akyazı Akınspor ve Akyazı Gençlik derbi maçlarını izliyordum. Keyif alıyordum ve haz duyuyordum. Çünkü kaliteli sporcuları vardı. Rahmetli Paşa İhsan abim vardı nurlar içinde yatsın. O güzide iki takımımız maalesef kaybolmuştu. Akyazı Gençlik hala liglerde yok. Var olan takım ise Akyazı Akınspor.

Bu efsaneyi yaşatmak için yola çıkan Kerim Dertli ve yönetim kurulu önce alt yapıdan başladılar. Sonra da A takım liglerinde yer aldı. Oynadıkları futbolla beni ve seyredenleri mest ettiler.

Takımın başında eskiden Sakaryaspor altyapısında ve birçok takımda oynayan Ozan Pirinç ve 3 Lig’de Akyazıspor forması giyen Yusuf Demirbaş var. İkisi de tatlı sert mizaçlarıyla futbolcularına güven veriyor.

Türkiye Şampiyonasına gidecek Harmanlıkspor ve Akyazı Akınspor’a şimdiden başarılar diliyorum. Allaha emanet olun, Ramazanınız mübarek olsun.