Aslından bu maç için yazılacak çizilecek çok şeyler var ama önce hakemleri yazsam fena olmaz. İzmir Bölgesi hakemi ve diğer illerden gelen hakemler yüzünden liderlik pisipisine gidecekti. Bu kadar kötü hakemler olur mu arkadaş? Maçın ikinci yarısında Sakaryaspor’un  2-0 önde olduğu dakikalarda Dilaver’in düşürülüşünde orta ve yan hakem gördüğü halde penaltıyı çalmadı. 2-0’dan sonra penaltı verilmiyor mu hey İzmir Bölgesi Hakemi? Maç berabere bitsin diye olmadık düdükler ve bayraklar kaldırdınız ancak gücünü aslan yürekli Sakaryasporlu futbolculara yetmedi.  Aslında sizleri de dinlendirseler fena olmaz. Bu hakemler çok takımın canını yakacak bundan sonra.  Benden söylemesi.

Gelelim maça

Tatangalar’ın gerçekten takımlarını ne kadar çok sevdiklerini herkes gördü yeniden. Maçtan önce Baba Murat tribünleri harekete geçirdi, sonrasındaysa devamı geldi. Santrayla beraber taraftarlar hazırladıkları konfetilerle müthiş bir görüntü ortaya çıkardı. Bu hafta ceza almayız. Hakemler zorlasa da Tatangalar oralı olmadı ve takımlarını çılgınlar gibi destekledi. Alınan galibiyette payları bir hayli fazlaydı.

İlk ayrı fişi çektik

Maçtan önce herkes aynı dili konuşuyordu. Kastamonu izlediğim kadarıyla iyi takım. Bizim atağımız yokken iki net goller kaçırdılar. Allah’tan kalecimiz Oğuz güzel kurtarışlarla önledi bu gol pozisyonlarını.  Yediğimiz bu ataklardan sonra kendimize geldik ve rakip kaleye gitmeye başladık. Sezon başından beri eleştiri okları üzerinden inmeyen Zahit iki haftadan beri hem güzel oynuyor hem de güzel goller atıyor. Attığı kafa golü Sakaryaspor’u harekete geçirdi. Ardından Berk İsmail’in füzesi  Kastamonuspor’un  fişini ilk devre çekti.

Goller kaçtı

Maçın ikinci yarısında yine hakemlerden bahsetmeden yapamayacağım. Sakaryasporlu futbolcular Kastamonusporlu futbolcuya üflese faul çalıyordu. Sarı kartları olan rakip takım oyuncuları Sakaryasporlu futbolculara vurmalarına rağmen bir türlü atılmadı nedense. Dilaver’in ceza alanı içerisinde düşürülmesine de devam kararı hakemin saçmalıkta zirveye ulaştığı an oldu. Bu pozisyonda niyeti belli oldu. Sakaryaspor’a göz göre göre gol yedirtti korner öncesindeki faulü atlayarak. 2-1’den sonra da kafasına göre takıldı. Ben hakemlerin sahaya ayak bastıkları anda yüzlerine bakarım. Yüzleri her şeyi anlatıyordu aslında. Ben eyvah dedim bu hakemler yakacak Sakaryaspor’u. Az daha yakacaklardı da.. Neyse maçı 2-1 aldık liderliğimizi sürdürüyoruz.  Futbolcu kardeşlerimizin performansına bakacak olursak genel olarak iyiler. Kalede Oğuz devleşti, defansımız ona keza.  Orta sahada kaptan Ferhat gemisini her tarafa yönlendirdi.  Forvetler görevini yaptı.  Zahit ve Berk İsmail biraz daha dikkatli olsalardı daha çok gol atarlardı. Olsun tüm futbolcularımızın ayağına sağlık. Başta İsmail Ertekin olmak üzere teknik heyetimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Artık hedef Bayrampaşa. Hoş çakalın, esen kalın..

Hoşça Kalın esen kalın