Generali Sigorta Sakarya Voleybol evinde Fenerbahçe’ye geçit vermedi. Alınan bu galibiyetle moraller yükselmiş oldu. Üst üste alınan mağlubiyetler de sona erdi.

Rakip Fenerbahçe’nin galibiyeti yok ve ilk puanlarını almak istedi. Zaman zaman sayıca öne geçmelerine rağmen takımımız oyunu bırakmadı. Üst üste alınan iki set galibiyete büyük katkı sağladı.

Fenerbahçe’nin 3’ncü seti kazanarak morallenmesi onlar için iyi oldu. Ekibimizin 3. Sette takım performansı pek de iyi değildi. Rakip daha iyi oynayınca seti de aldı. Son sette rakibi karşısında yine iyi olan temsilcimiz, maçı da kazanmasını bildi.

Teknik patron İdris Demir’in otoriter bir yönetimi var. Yerinde ve zamanında aldığı molalarla rakip takımı çökertmiş oldu. Kazanılan bu galibiyetin ardından sonraki maçlara daha özgüvenli çıkılacaktır.

Heyecanlı ve güzel bir karşılaşma oldu. Rakibin iki uzun oyuncusu Miray ve Melisa bloklarda ve sert smaçlarda takımlarına sayı kazandırdı. Generali Sigorta’da ise servislerde Zeynep Şekerci sayı ve setler kazandırdı. Ebru ve elif değişken sporcular olup maç sonuna kadar iyi oyunlarını sürdürdüler.

Generali Sigorta’da teknik patron İdris Demir kazanmalarının kendilerine moral verdiğini ve istikrar yakalamak istediklerini söyledi. Sakarya Voleybol, Demir ile üst sıralara tırmanmak istiyor.

Voleybol severlerin maçlara daha çok ilgi göstermesi lazım. Az taraftar oyunculara da üzüntü yaşatıyor. Salon güzel, rayına oturmaya çalışan bir takım var. Taraftarların desteği ile maçlar daha iyi olur. Buradan çağrı yapıyorum. Maçlara gelin ve voleybola renk katın. Tebrikler Generali Sigorta Sakarya Voleybol.