Spor şehri Sakarya'mızın çeşitli dallarda spor elçileri vardı. Fotoğrafta o yılların Düzcespor'unu görüyoruz. Sakaryaspor'un üç futbolcusu K. Atila Yazıcılar, Kemal Ateşli ve Semih Özarutan. Futbolda bu üç sporcumuz Sakaryaspor'a güzel hizmetler verdiler ve komşu Düzcespor'un da formasını giydiler. Düzcespor, Sakaryaspor rekabetleri unutulmaz. S

Sporcularımıza bir bakalım; K. Atilla Yazıcılar, şehrin tanınan ve sevilen ailesinin evladı. Atilla da iyi futbolculuğunun yanında centilmen sporcu olarak Adapazar'lıların gönlünde olan futbolcudur. Kemal Ateşli, Sakaryaspor'a altyapılarında yetişmiş, şehrimizde ve diğer il takımlarında forma giymiş süratli ve golcü oyuncu olarak hatırlardadır. Altyapılarda takım kaptanı olarak genç sporculara iyi ağabeylik yapan kaptan olarak anılır.

Kemal Ateşli, Düzcespor forması giydi. O yıllarda daveti üzerine onu Düzce forması altından seyrettik ve maç sonu da hep beraber şehrimize döndük. Onları seyretmenin mutluluğu var içimizde.

Semih Özarutan, Adapazarı'mızın tanınan ve sevilen ailelerindendir. Ailede futbol oynayanlar olduğu gibi ağabeyi Hamdi Özarutan ise konserler ve sanatçıları şehrimize getiren saygıdeğer abimizdir. Sakaryaspor'u seven gönlünü takıma veren sporcu olan Semih Özarutan, can arkadaşlarımızdan biridir. Kendilerine sıhhatli yıllar diliyoruz.