Sakaryaspor kongresinde 2 yıllık bir aranın ardından zafer yine Cumhur Genç’in oldu. Ne anlatılsa ne söylense bu saatten sonra hikaye. Her adayın delegesi temsilcisi vardı. Herkesin önünde oylar sayıldı ve adaylar da bizzat sayımda bulundu. 355 oya 351 oyla kazanan Cumhur Genç oldu. Tabi ki kaybeden taraf olan Uğur Akkuş üzüldü ama bu bir seçim. Yapacak bir şey olmuyor bazen.

Şimdi önümüzdeki süreç nasıl geçecek onu iyi okumak lazım. Sakaryaspor’u hareketli günler bekliyor. İlk olarak transferler daha sonrasında ise kamp dönemi. Bu dönemde yapacağımız hazırlıklar ve atacağımız adımlar gelecek sezonun kaderini belirleyecek.

Şuna da değinmeden geçmek istemiyorum. Cumhur Genç seçildiği için kulübe küsenlerin olduğunu görüyorum ve okuyorum. Buna gerek yok. Bizim Sakarya’da Sakaryaspor’umuzdan başkası yok. Yapılması gereken armaya, formaya ve renklere sahip çıkmak.

Takımın başına getirilen Ercüment Coşkundere Sakarya’nın ekmeğini yemiş, suyunu içmiş eski bir hocamız. Değerli ve kariyerli bir isim. İyi transferlerle bu sezon her şey yoluna girecek inşallah. Buna canı gönülden inanıyorum. Başkan ve yönetim gerekli yerlere transferi yapacak. Büyükşehir Belediye başkanımız da gerekirse elini değil yine gövdesini taşın altına koyarak Sakaryaspor’a destek verecek.

İhtiyacımız olan birlik ve beraberlik olursa, şampiyonluk da gelir. Bölünmüşlüğün kimse bir yararı olmaz. Hele ki bize hiç olmaz. O yüzden her zaman bu formanın bu armanın arkasında destekçi olalım. Kişilere kızalım küselim ama Sakaryaspor armasına sırtımızı dönmeyelim. Yeni başarılarda görüşmek üzere…