Yazıma başlamadan önce Gazetemiz Yeni Sakarya’nın kurucusu Hasan Uyar’ı vefatının 13 yıl dönümünde rahmetle ve minnetle anıyorum.

Sakaryaspor’umuz İnegöl deplasmanda galibiyetin dışında adeta gol patlaması yaptı. Her hafta iyi bir futbol ortaya koyuyorduk ama bir türlü skora yansıtamıyorduk. Bu kısır döngüden de haftalardır çıkamıyorduk. Sonunda İnegöl deplasmanında bu döngüden çıktık. Hem de ne çıktık!

İnegöl’e gidip de İnegöl köftesi yemeden dönmek olur mu? Sakaryasporumuz da 5 porsiyon yedi. Bu güzel çıkışımızı Perşembe günü gündüz oynanacak kupa maçında da sürdürmemiz ve Karaköprüspor’u elememiz lazım.

İşi ciddiye almalı ce kupada gidebildiğimiz yere kadar gitmeliyiz. Süper Ligden ekiplerle karşılaştığımızda bu seyirci sayısına da etki eder ve kasamız da dolar. Ercümend hocanın da kupa maçında rotasyon yapmaması ve sahaya tam kadro çıkması lazım.

Bu maçın ardından pazartesi günü evimizde lig maçında Niğdespor’u ağırlayacağız. Kupa ve lige aynı değerde önem vermeli ve rakipleri ciddiye almalıyız. O sene bu sene olsun diyorsak önümüzdeki periyodu kayıpsız geçmemiz gerekiyor.

Gerçekten iyi ve kaliteli bir takımız. Liderle aramızdaki fark 6’dan 4’e düştü. İlerleyen haftalarda alaşağı yaparız inşallah. Kadromuzda liderliğe yükselecek hava var. Bu yüzden de hiç mi hiç endişem yok.

Teknik ekibimize ve futbolcularımıza hem kupadaki Karaköprü maçında hem de ligdeki Niğde maçında başarılar diliyorum.