Sakaryaspor zor günleri atlatarak sezona iyi başladı. Deplasman da alınan 1 puan ve evinde kazanması ilerisi için iyi sinyaller verdi.

Artık uzun bir lig maratonu var. Şehrin en sevileni olarak tek Vücut halinde Sakaryaspor’u desteklemek Sakaryaspor’a güç katacaktır. Taraftar gücüyle iyi isim yapan takımız. Onun için her şeylere bir kalem çizilmeli.

Play Off’lardaki hüzünlü sonuçlar taraftarı çok üzdü. Şimdi aynı sevgiyle takımı desteklemeli ve direkt çıkmak için maçlar oynanmalı. Sporcularımıza bu fikir aşılanmalıdır.

Takımın birbirine kaynaşması için zaman çok ihtiyaç olacak. Takım kaynaştığı takdirde rakiplerin korkulu rüyası Sakaryaspor izlenilecektir. Yeni gelen sporcuların Sakaryaspor’un büyüklüğüne inanması halinde arzu edilen başarı gelir ve hedefe gidilir.

Beğenilen bir teknik adam ve takıma faydalı transferlerin uyumu üç puanları haneye yazdırır. Bu süreçte yönetimin de desteklenmesi sağlanmış olur.

Sakaryaspor adıyla ve stadıyla bu ligin takımı değil. Bir üst lige terfi etmenin zamanı gelmiş ve geçmiştir. Spor şehri olan bir yerin taraftarıyla takımı bütünleştiğinde hayaller gerçekleşir.

Güçlü rakipten alınan üç puanla rakipler şimdiden tedirgin olmaya başladılar bile. Başlangıç iyi ve devamlı rakibi konsantrasyon bozukluğuna itecektir. Taraftarlarımız da mutlu bir hafta geçirdi önemli olan da budur.