Generali Sigorta güçlü rakibi Mihalıççık’ı üç seti de kazanarak yendi ve moral buldu. İstikrarlı bir gidiş yakalamak isteyen takımımız, bunun için büyük mücadele veriyor.

Rakip Mihalıçcık uzun voleybolculardan oluşturulmuş bir takım. İlk set ve ikinci sette zaman zaman öne geçtiler ama İdris Demir’in talebeleri farkı açmalarına izin vermedi. Üst üste alınan sayılar ve setler takıma büyük moral verdi.

Takımımızda sağlı sollu vurabilecek oyuncularımız var. Böyle olunca rakip zor anlar yaşayıp puan kaybediyor. Savunmada Ebru Özsemerci ve Elif Kavrar emniyet sibobu gibi rakipten gelen topları mükemmel bir şekilde karşılıyor.

Generali sigorta voleybolcularımız bloklarda oldukça başarılıydı. Smaçlarda da sayı getiren vuruşlarla üçüncü seti diğer setlere göre daha rahat kazandı. Galibiyete ihtiyaç vardı ve bunu da düzenli bir oyuncu sistemiyle başardılar.

Yeni transfer Brezilyalı Flores Lianma takıma güç katan bir oyun sergiledi. İki servisi dışarıya gitti ama diğer servisleriyle rakibi oldukça zorladı. Üstelik sert vuruşlarıyla iyi sayılar da kazandırdı.

Lig gittikçe daha zorlaşacak. Onun için aynı ciddiyetle rakip ayırmadan mücadeleye devam etmeliyiz. Ben Sakaryalı voleybolseverlerin daha çok maçlara gelmesini arzu ediyorum. Hangi branş olduğu fark etmeksizin taraftar her zaman itici güç olmuştur. Tebrikler generali Sigorta. Mücadeleye devam.