* Ülkemiz tam bir kuşatma altında. Baştan beri söylediğimiz gibi, KUVAYI MİLLİYE şart. İçerde tam bir kucaklaşma, birliktelik, düşman cepheyi daraltma ve dışa karşı yekvücut bir görünüm vermemiz şart. Ayrıştırıcı, düşmanlaştırıcı, ötekileştirici, şeytanlaştırıcı, nefret ve bölücü tüm dil ve yaklaşımlardan uzak, kucaklayıcı bir politika gerek. Hızla toparlanan güçlü bir ekonomi. EMPERYALİST VE ZİYONİST KISKACI AŞMANIN YOLU BU. Rusya ve Çin için büyük fırsat. Bir yılandan diğer yılana. 

                * AMERİKAN YÖNETİMLERİNE ESAS SORULMASI GEREKEN SORU? ESAS SORULMASI GEREKEN HESAP? Sen kimsin? Yetkin ne? Mahkeme misin? Hakim mi, savcı mısın?Hangi kanun, hangi vicdan, hangi akıl, hangi yetkili sana bu yetkiyi verdi? 

SEN, ULUSLAARASI KURULMUŞ MAHKEME MİSİN? SEN, ULUSLARARASI HAKİM, SAVCIMISIN? SEN, ULUSLARARASI TAPU KADASTRO MERCİİMİSİN? "BİRLEŞMİŞ MİLLETLER TEŞKİLATI " SEN MİSİN? SEN EŞKİYA, ŞAKİ, CANİ, KATİL, HAYDUTMUSUN? 

OTURDUĞUN YERDEN FİLİSTİN’İ ZİYONİST İZRAİL’E, SURİYE'NİN ÖZ TOPRAĞI GOLAN TEPELERİNİ ZİYONİSTLERE HANGİ HAKLA VERİYORSUN? HANGİ YETKİYLE KUDÜS’Ü ZİYONİST CANİLERE BAŞKENT YAPIYORSUN? ŞİMDİ DE KALKMIŞ, MAHKEME, HAKİM, SAVCI OLUYOR, SOYKIRIM HEZEYANINI, KARIN GÜRÜLTÜSÜNÜ İLAN 

EDİYORSUN! SEN KİMSİN? 

                 * ABD'nin artık MÜTTEFİK, SITIRATEJİK ORTAK olmadığı kabul edilmeli, Çin ve Rusya'nın kucağına düşmeden, alternatif ittifaklar aranmalıdır! 

                * Emperyalist ve ziyonist ABD'nin önceki yönetimleri, SOYKIRIM DEĞİL DE, ASLINDA AYNI MANAYA GELEN VE BİZİ AVUTMAYA, KANDIRMAYA VE SÖMÜRMEYE DEVAM NİTELİĞİNDE "BÜYÜK FELAKET" diyorlardı. Sanırım ilk defa BİDEN zındığı "soykırım" dedi. İlişkiler gergin! 

                * EMPERYALİST, ZİYONİST, İŞGALCİ, SOYKIRIMCI, TACİZ, TECAVÜZ VE SÖMÜRGECİ ABD YÖNETİMLERİ, SOYKIRIM YALANINI ÜZERİMİZDE SOPA OLARAK KULLANMAKLA, BİR BAŞKA EMPERYALİST KATİLLER OLAN RUSYA VE D.TÜRKİSTAN SOYKIRIMCISI ÇİN'İN KUCAĞINA İTİYOR. İKİ TARAFA DA İHTİYATLA YAKLAŞILMALI.  

               * SOYKIRIM YALAN VE SOPASINA MİSİLLEME! ABD'NİN UYDURMA VE MAKSATLI "ERMENİ SOYKIRIMI" SOPASINA KARŞILIK; ABD'NİN GERÇEK OLAN "KIZILDERİLİ, ZENCİ, KORE, VİETNAM, IRAK, AFGANİSTAN, JAPON VE İZRAİL ELİYLE FİLİSTİN SOYKIRIMLARINI" GÜNDEME ALMANIN ZAMANI GELMİŞ VE GEÇMİŞTİR. 

              * GÜCÜMÜZÜN HEMEN YETECEĞİ; ERMENİLERİN TÜRKLERE YAPTIĞI MEZALİM VE SOYKIRIMI, HEMEN İLAN ETMEK, TANIMAK, TANITMAKTIR. 

            *Savaş olan her yerde ABD ve İzrael vardır. ABD dünyanın en büyük TERÖR ÖRGÜTÜ. 

            *Amerika’dan nefret ediyorum. Ama en çokta, Amerika’nın vicdanına sığınan MÜSLÜMANLARDAN NEFRET EDİYORUM. Seyyid Kutup 

             * HİRANT DİNK İLE ACI BİR HATIRA! Yıllar önce, Tırabzon’ da bir panel de, konu "Etnisite" idi. Konuşmacıların üçü Türk ( O. Çalışlar, K. Bumin ve Rıdvan Akar), biri de Hirant Dink idi. Türk olanlar soykırımı abartarak ( Bumin dahil ) anlatmış, Söz Hirant'a gelince, yerlilerin desteğini arkasına alarak, o da rahatça soykırımı anlatmaya başlayınca, 500 kişilik salonun en ön sırasından Hirant'a bağırmış, "Yalan konuşuyorsun, tek taraflı anlatıyorsun, madalyonun öbür yüzünü de, sizin yaptığınız soykırımları da anlat" demiştim. Nuray Mert yanımda; "Bırak konuşsun" demiş, koca salonda, Tırabzon gibi duyarlı bir kentte, Hirant değil, ben yuhalanmıştım. 

                Bu günlere böyle ve bunun gibi sayısız ihmal ve ihanetlerle geldik. 

                 * "HEPİMİZ ERMENİYİZ" DİYENLER,NEYE HİZMET ETTİ?! 

                * Emperyalizme ve ziyonizme karşı kim bir eylem yapmışsa, kimliğine, ideolojisine, partisine, sağına ve soluna bakmadan yanında yer aldım. Yer almaya insanları davet ettim. Hep "kimler yapıyor" sorusuna; Farzet ki bir köpek emperyalizme ve ziyonizme havlıyor, sen de git onunla havla dedim. Köpek bile olsa, havlasa dahi! 

             * Din de yozlaşma, Dil de yozlaşma, Kültür de yozlaşma. İşgal ve İstila içerden başlar! 

             * VAN AKDAMAR KILISESINI RESTORE EDİP AÇMAK MI? YOKSA ORAYI, BİR TECAVÜZ VE KATLİAM MÜZESİ YAPMAK MI DOĞRU İDİ?! 

             * Garo Paylan, Ömer Faruk Gergerlioğlu ve tüm diğer vekilleri kat be kat aştı!!! 

             * Rahmetli KADİR MISIROĞLU, ERMENİ MEZALİMİ'Nİ 50 60 SENE ÖNCE YAZMIŞTI. Ama 106 yıldan beri hep savunmada, defansta kaldık. Ermenilerin Türklere yaptığı "soykırımı" meclisimizden geçiremedik. Arşivleri açmamıza, onların açmamasına rağmen. binlerce belgeye, toplu mezar bulgularına rağmen. Ya da ABD'NİN YAPTIĞI Kızılderili, Zenci, Japon, Kore, Vietnam, Afganistan, Irak ve baştan beri her türlü desteği verdiği ziyonist izrael eliyle Filistin soykırımlarını! 

             * Garo Paylan bu ülkenin vatandaşı ve bu ülkenin ekmeğini yiyerek, Ermeni soykırımını pervasızca konuşuyor, meclise kanun teklifi verecek kadar ileri gidebiliyor. 

              Peki Etyen Mahçupyan, Markar Eseyan, Selina Doğan ya da Ermeni Patrikhanesi ne diyor? Yoktur demiyor! "Acılarımızı siyasete alet etmeyin." diyor. 

Ermenistan da tek bir kişi "soykırım yoktur" cümlesini telaffuz edebilir mi? 

Geldiğimiz nokta vahim! 

              * Paylan: “Benim belgem babaannemdi” demiş. 

               BENİM BELGEM DE BABAANNEMDİ. 90 Küsur yaşlarda, 90'lı yılların başlarında vefat etmişti. 1915 Rus işgalinde 17-18 yaşlarında Ordu'ya kadar yürüyerek gitmiş, iki sene muhacir olmuştu. HEP ŞUNU DERDİ: "Uşağım; bize Ruslar bir şey yapmadı, hep Ermeni ve Rumlardan çektik." Tabi ki işgalci Rus himayesinde bunlar yapıldı, yaptırıldı, göz yumuldu, kullanıldılar. Ruslar çekilince de, karşı hareket başladı. 

Ermeni ve Rumların bu barbarlığı, acımasızlığı; eskilerimizin ağzında, kızdıkları zaman, kızdıkları kişiye "Ermeni, Rum" derlerdi. Ya da "Ermeni dölü, Rum dölü" olurdu. 

             * HİRAN DİNK NE DEMİŞTİ: “Türk”ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni’nin Ermenistan’la kuracağı asil damarda mevcuttur.”  

             GARO PAYLAN NE TEKLİF VERDİ? "Ermeni Soykırımı’nın Tanınması için TBMM'ne kanun teklifi verdi. 

              * BİDEN Gavuru, sadece soykırım sopasını kullanmakla yetinmedi, İstanbul'un adını da değişik kullandı. ABD ile tarihin en kötü durumundayız. KAHROLSUN AMERİKAN EMPERYALİZMİ VE ZİYONİZM! 

                 * ÇOK ACİL BİR YASA ÇIKARILMALI VE BENİM ÜLKEM DE "SOYKIRIM VAR" DEME YASAK HALE GETİRİLMELİ, HUKUK ÖNÜNDE CEZASI VERİLMELİ, DIŞ GÜÇLERLE İŞBİRLİĞİNDEN, VATAN HAİNİ İLAN EDİLMELİDİR.