Sakarya’mızın yetiştirdiği değerlerden biri olan ve şu anda Sakaryaspor’umuzu başarıdan başarıya koşturan Teknik direktörümüz Murat Balaban, göreve geldiğinden beri takıma sihirli değneğini değdirmiş durumda. Sezon öncesi gelen kariyerli teknik adamlar kadroyu yapıyor ancak işler ters gidince imdada Altyapı genel koordinatör Murat Balaban koşuyor. Balaban, yardımcıları Özcan Zafer, Osman Kılıç ve kaleci Antrenörü Mustafa Yılmaz ile beraber takımı yeniden ayağa kaldırdı.

Bizlere yine “Ne varsa Sakarya’nın çocuğunda var” dedirten Balaban, ekibi ile birlikte sadece sahada değil saha dışındaki efendilikleri ile de herkesten tam not aldı. Ben rahmi ağabeyleri olarak hepsini yürekten kutluyorum. Allah yollarını açık etsin diyorum.

Gelim evimizde oynadığımız ve çoğu zaman hiç de şansımızın tutmadığı Elazığspor maçına. Güzel oyundan sonra net bir galibiyet alarak sahadan ayrıldığımızı söyleyebilirim. Şansızlığımızı da yenerek seriyi de sürdürdük Elazığspor karşısında. Bu sezon ligde 13 maçta 7 galibiyet 4 beraberlik ve 2 yenilgi aldık. 25 puan topladık ve şu an 5’nci sıradayız. İki eksik maçımızı da kazanırsak puanı 31 yaparız. Tabi erteleme maçlarından önce Karabükspor ile maçımız var. Öncelikle onu mağlup etmemiz lazım.

Karabükspor gençlerle mücadele veriyor. 15 maçta sadece 2 puan toplayabildiler ama o da silinen 3 puanla gitmiş durumda. Tabloya baktığımızda Sakaryaspor rahat kazanır gibi duruyor ama bu maçlar bazen zorlayıcı olabiliyor. Oyuncuların böyle maçlara konsantre olması her zaman zor olur. Ben Teknik Direktör Murat Balaban’a ve yardımcılarına güveniyorum. Bu maça da oyuncuları hem fiziksel hem de mental olarak iyi hazırlayacaktır. Futbolcu kardeşlerim de 3 puanı 3 golle alacaktır. Yeşil siyahlı ekibimize gönülden başarılar diliyorum.