Evde bulunan yaklaşık 200 bin TL değerindeki ziynet eşyası ve dövizleri gasbeden şüpheliler, olay yerinden kaçtı. Yaşanan gasp anları ile kaçış sırasında savrulan tehdit, güvenlik kameralarına yansıdı.
2 silahlı şüpheli eve girip aileyi etkisiz hale getirdi
Edinilen bilgiye göre motosikletle gelen iki şüpheli, akşam saatlerinde Rengin H. ve çocuklarının yaşadığı eve silahla girdi. Anne Rengin H.’nin ağzını bantlayan, çocukları ise darp eden şüpheliler, kısa sürede evdeki ziynet eşyalarını ve dövizleri toplayarak dışarı çıktı.
“Ayağına sıkarım!”
Gaspçıların kaçtığını fark eden aile üyelerinden biri, ayakkabısız şekilde dışarı çıkarak şüphelilerden birinin peşine düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kovalamaca sırasında aile ferdinin “Dur lan!” diye bağırdığı, kaçan gaspçının ise dönüp “Ayağına sıkarım” diyerek tehdit ettiği görüldü.
Polis geniş çaplı inceleme başlattı
Olayın ardından polis ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına alarak şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Ailenin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, soruşturma sürüyor.





