Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Sakarya’nın Erenler ilçesine bağlı Büyükesence Mahallesi’nde Kur’an Kursu’nda düzenlenen iftar programına katılarak çocuklar ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Ramazan ayı kapsamında gerçekleştirilen programda birlik, beraberlik ve manevi değerler ön plana çıktı.
Büyükesence’de Anlamlı Buluşma
Büyükesence Mahallesi Kur’an Kursu’nda düzenlenen iftar organizasyonunda konuşan Başkan Şenol Dinç, çocuklarla yakından ilgilenerek Ramazan ayının önemine dikkat çekti. Programa mahalle sakinleri, kurs öğrencileri ve aileler yoğun katılım gösterdi.
Başkan Dinç yaptığı açıklamada, ahirete irtihal eden Ahmet Berat’ı rahmet ve dualarla andıklarını belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Büyükesence Mahallemizde Kur’an Kursunda düzenlenen iftar programında çocuklarımızla buluştuk. Programda ahirete irtihal eden Ahmet Berat’ı rahmet ve dualarla andık. Tüm ölmüşlere mübarek geceler hürmetine rahmet olsun inşallah.”
Ramazan’da Dayanışma Vurgusu
Erenler Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca mahallelerde düzenlediği iftar programlarının devam edeceği öğrenildi. Başkan Dinç, toplumun her kesimiyle bir araya gelmeye devam edeceklerini belirtti.
Büyükesence Mahallesi’nde gerçekleşen iftar programı, yapılan duaların ardından sona erdi.





