KPSS adaylarına Büyükşehir’den sınav öncesi destek
Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) hazırlanan adaylara yönelik eğitim desteğini sürdürüyor.
Daha önce KPSS Lisans adayları için gerçekleştirilen ve yoğun ilgi gören Genel Tekrar Programı, bu kez ön lisans sınavına hazırlanan adaylar için düzenlendi.
Adapazarı Kültür Merkezi’nde (AKM) gerçekleştirilen programa toplam 720 aday katıldı.
6 farklı derste genel tekrar
Sınav öncesinde adayların bilgilerini tazelemesi ve eksiklerini tamamlaması amacıyla düzenlenen programda 6 farklı derse yer verildi.
Türkçe, coğrafya, Osmanlı tarihi, matematik, inkılap tarihi ve vatandaşlık derslerinde sınavda öne çıkabilecek konu başlıkları uzman eğitmenler eşliğinde yeniden ele alındı.
720 aday AKM’de buluştu
Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda adaylar, sınava kısa süre kala öğrendikleri bilgileri tekrar etme ve eksik gördükleri konular üzerinde çalışma fırsatı yakaladı.
Alanında uzman eğitmenler, derslerde önemli bilgilerin yanı sıra soru çözüm yöntemleri ve sınavda adaylara yardımcı olabilecek teknikler üzerinde de durdu.
Sınav öncesi son hazırlık
KPSS Ön Lisans adayları, program sayesinde sınav öncesindeki son hazırlıklarını uzman eğitmenlerle birlikte gerçekleştirirken, merak ettikleri konuları da yeniden gözden geçirme imkânı buldu.





