Gümüş, Haber Müdürü Serkan Ok ile bir araya gelerek adaylık süreci, teşkilat çalışmaları ve Adapazarı için hazırladığı hedefler hakkında bilgi verdi. İlçe başkanının belirleneceği ön seçim yarın Adapazarı AKM'de gerçekleştirilecek.



SELEN YAVUZ GÜMÜŞ KİMDİR?

Adapazarı’nın Dernekkırı Ovası’nda, İlyaslar Köyü’nde çiftçi bir ailenin kızı olarak büyüdüğünü belirten Selen Yavuz Gümüş, Yeni Parti Adapazarı İlçe Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Alkaş’ın listesi belli oldu: İşte yeni yönetim kadrosu
Alkaş’ın listesi belli oldu: İşte yeni yönetim kadrosu
İçeriği Görüntüle

Toprağın, üretmenin ve dayanışmanın kendisine önemli değerler kazandırdığını ifade eden Gümüş, siyasete bakışının da bu anlayış üzerine şekillendiğini söyledi.

Beykent Üniversitesi’nde burslu olarak İşletme Mühendisliği eğitimi alan ve Kimya Mühendisliği alanında çift anadal yapan Gümüş, farklı şirketlerdeki yöneticilik deneyiminin ardından SNA Danışmanlık bünyesinde çalışmalarını sürdürüyor.

Adaylık açıklamasında “Bu göreve makam için değil, sorumluluk almak için talibim” diyen Gümüş, çiftçiden esnafa, işçiden emekliye, gençlerden kadınlara kadar toplumun farklı kesimlerinin yer aldığı, sahada aktif bir ilçe örgütü hedeflediğini belirtti.

Gümüş, tecrübeli isimlerle gençleri buluşturan bir ekip oluşturacaklarını ifade ederek, mahallelerde, köylerde, esnafın yanında ve çiftçinin tarlasında olacaklarını söyledi.

Siyaset anlayışının merkezinde Cumhuriyet değerleri, demokrasi, hukuk, eşitlik ve sosyal adaletin bulunduğunu vurgulayan Gümüş, “Makam için değil, memleket için. Ayrıştırmak için değil, aynı hedefte buluşmak için. ‘Ben’ demek için değil, birlikte başarmak için” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şevval GEÇİN