Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, ekiplerin planlı bir program doğrultusunda merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ettiğini belirtti.
Gesi Fatih Mahallesi’nde Güzide Sokak ile 2365, 3288, 2367, 2363 ve 2359. sokaklarda asfalt çalışması yapıldığını ifade eden Palancıoğlu, toplam 5 bin ton asfalt serildiğini söyledi.
Geçen Yıl da 12 Bin Ton Asfalt Atılmıştı
Bölgede geçtiğimiz yıl da kapsamlı bir çalışma yürütüldüğünü belirten Başkan Palancıoğlu, 12 bin ton asfalt serimi gerçekleştirildiğini hatırlattı.
Palancıoğlu, yaklaşık 2,5 kilometrelik asfalt yol yapıldığını, 6 bin metre bordür ve 5 bin metrekare parke çalışmasının da tamamlandığını ifade etti.
“Her Mahallemize Dokunuyoruz”
İlçenin dört bir yanında yoğun şekilde çalıştıklarını vurgulayan Başkan Palancıoğlu, “Her mahallemize dokunuyor, ilçemizin dört bir yanında koştur koştur hizmet ediyoruz. Kırsal ve merkez tüm mahallelerimizde ihtiyaçlara göre sahada çalışıyoruz. İlçemizin ulaşım ağını daha güçlü hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor” dedi.
Melikgazi Belediyesi, mahallelerde ihtiyaçlara göre yol, asfalt, bordür ve parke çalışmalarını sürdürmeye devam edecek.




