Başkan Türkcan, engelli çocuklarla ve engelli bireylerle birlikte aynı yolda yürümekten gurur duyduklarını belirterek, “Engelli çocuklarımızı topluma kazandırmak, engelli bireylerimizin dertlerini ve sıkıntılarını gidermek için yönetim olarak elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırız” dedi.

Toplumda farkındalığın artmasının önemine dikkat çeken Türkcan, engelli bireylere saygı ve selamlarını ileterek dayanışma çağrısında bulundu. Kadın kolları olarak aktif çalışmalara devam edeceklerini vurgulayan Türkcan, her cuma günü engelli bireyleri ve ailelerini federasyona davet etti.

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu’nun adresinin Katlı Pazar karşısında, Hava Saha ile yan yana olduğunu belirten Türkcan, “Engelli çocuklarımızla el ele yürüyecek, onların sesi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Basın Bülteni