Kampanyaya ilk günden itibaren yürekten destek veren Serdivan Aralık Mahallesi’nde hizmet veren Meraklı Köfteci Hakan Şef, sürecin en büyük gönüllülerinden biri oldu.

Bağış hedefinin tamamlanmasının ardından düzenlenen kutlama yine Meraklı Köfteci Hakan Şef’te gerçekleştirildi. Etkinlikte balonlar gökyüzüne bırakılırken, Ali Hamza’nın tedavisine kavuşacak olmasının sevinci hep birlikte paylaşıldı. Duygusal anların yaşandığı kutlama, yalnızca Ali Hamza için değil, aynı hastalıkla mücadele eden diğer çocuklar için de umut dolu bir mesaj verdi.
Dayanışma ruhunun en güzel örneklerinden birine sahne olan bu anlamlı günde, kampanyaya katkı sunan herkese teşekkür edilirken, Ali Hamza’nın tedavi sürecine en kısa sürede başlanacağı belirtildi.
Fotoğraf: sosyal medya





