Geyve’de Fidan Dikim Etkinliği
Gönüllü öğrenciler ve akademik personelin katılımıyla Geyve ilçesi Kozan Mahallesi’nde belirlenen alanda fidanlar toprakla buluşturuldu. Etkinlikle hem çevresel farkındalığın artırılması hem de sürdürülebilir yaşam kültürünün desteklenmesi amaçlandı.
Üniversite öğrencileri, doğaya katkı sunmanın mutluluğunu yaşarken, sosyal sorumluluk bilinciyle hareket ederek örnek bir çalışma gerçekleştirdi.
“Çevreye Duyarlı Bireyler Yetiştirme Vizyonu”
Topluluğun akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Ali Emrah Kurtulan, proje hakkında yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Gerçekleştirdiğimiz ‘Senin Nefesin, Benim Fidanımda!’ projemiz ile çevreye duyarlı bireyler yetiştirme vizyonu doğrultusunda farkındalık oluşturduk. Gelecek nesillere daha yeşil bir çevre bırakma hedefimizi somut bir çalışmayla desteklerken üniversite ile toplum arasındaki iş birliğine katkı sağlayan bir sosyal sorumluluk çalışması ortaya koyduk.”
Üniversite-Toplum İş Birliği Güçleniyor
Etkinlik sayesinde hem öğrenciler doğayla iç içe bir deneyim yaşadı hem de üniversite-toplum iş birliği güçlendirildi. SUBÜ Yönetim ve Gelişim Topluluğu’nun benzer sosyal sorumluluk projelerini sürdürmeyi hedeflediği belirtildi.





