Bölgede bulunan Park54 otoparklarının dolmasıyla birlikte bazı sürücülerin araçlarını ikinci sıra ve park yasağı bulunan alanlara bırakması, cadde üzerindeki düzeni bozdu. Bu durum, özellikle toplu taşıma araçlarının geçişini zorlaştırdı.
Halk Otobüsleri Zor Anlar Yaşadı
Sakarya Büyükşehir Belediyesi Halk Otobüsleri’ne bağlı otobüsler, daralan yol nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Araçların manevra yapmakta zorlanması nedeniyle bölgede trafik zaman zaman durma noktasına geldi.
Trafik Kuyruğu Uzadı
Yoğunluk nedeniyle Soğanpazarı Caddesi’nde oluşan araç kuyruğunun, Büyükşehir Belediyesi yönüne kadar uzandığı görüldü. Sürücüler uzun süre trafikte beklemek zorunda kaldı.
Vatandaşlar Çözüm Bekliyor
Bölge esnafı ve vatandaşlar, özellikle yoğun saatlerde yaşanan park sorununa kalıcı çözüm bulunmasını talep ederken, trafik düzeninin sağlanması için denetimlerin artırılması gerektiğini ifade etti.





