Başkan Yusuf Alemdar, AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen 181. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı öncesinde Bakan Murat Kurum ile görüştü.

Gerçekleştirilen görüşmede Sakarya’da devam eden yatırımlar, sürdürülen çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi.

Bakan Kurum’a Sakarya’daki projeler anlatıldı

Alemdar, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek toplantı öncesinde Bakan Murat Kurum ile bir araya gelme fırsatı bulduğunu belirtti.

Başkan Alemdar, görüşmede Sakarya’da yapımı devam eden çalışmalar ve planlanan projeler hakkında Bakan Kurum’a bilgi verdiğini ifade etti.

“Bakanımızı bilgilendirdik”

Görüşmeye ilişkin açıklamasında Alemdar, “Şehrimizde yapımına devam ettiğimiz çalışmalar ve projelerimizle ilgili Bakanımızı bilgilendirdik” ifadelerini kullandı.

Alemdar, Sakarya’daki çalışmalara verilen destek nedeniyle Bakan Murat Kurum’a teşekkür ederek, “Destekleriyle her zaman yanımızda olan Kıymetli Bakanımıza şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

AK Parti Sakarya Teşkilatı 25. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Ankara'ya Gidiyor
AK Parti Sakarya Teşkilatı 25. Kuruluş Yıl Dönümü İçin Ankara'ya Gidiyor
İçeriği Görüntüle

Ankara’da gerçekleştirilen görüşme, Sakarya’da yürütülen belediye çalışmalarının ve planlanan projelerin ilgili bakanlık düzeyinde değerlendirilmesi açısından dikkat çekti.

Fotoğraf: Sosyal medya

Kaynak: haber merkezi