Şekerbank ile Şeker Fabrikası, pancar üreticileri üzerine etkili iki kurum olarak, icraatlarını sürdüre geldi günümüze dek…
Bankayı doğuran gücün temelinde harcı vardır Şeker Fabrikası’na hayat veren pancar çiftçisinin…
Sadece pancar çiftçisine değil, esnafın sorunlarına da eğilen Şekerbank, son günlerde bu doğrultudaki etkinlikleriyle dikkati çekiyor.
“Her ayın 15’ini esnaf günü olarak belirleyip el ele verelim, esnafın kapısı hep açık olsun” sloganıyla alışverişin yönünü semt ve mahalle esnafına çevirmeyi amaçlıyor Şekerbank…
Bu yönüyle farklı bir etkinliğe imza atıyor.
Bazı kurum ve kuruluşlara örnek olması adına, yararlı bir reklam kampanyası yürüten Şekerbank’a gitsin istedik bu defa, Bizim Bahçe’nin “Karanfilleri…”
İKİ YENİ PROFESÖR VE İKİ YENİ DOÇENT
Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğretim üyeleri Doç. Dr. Fatih Savaşan ve Doç. Dr. Ertan Efegil, Maliye ve Uluslararası İlişkiler Bölümlerinde “Profesör” kadrolarına atandı.
Aynı fakültenin İktisat Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Recep Ulusoy ve Finansal Ekonometri Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şakir Görmüş de “Doçent” unvanına kavuştu.
Üniversiteye taze kan olarak katılan akademisyenler ile SAÜ, yeni bir sinerji ve enerjiye kavuşmuş bulunuyor.
Profesör Dr. Muzaffer Elmas’ın rektörlüğünde, ülkenin önde gelen üniversitesi olma yolunda hızlı yol kat eden SAÜ’nün yeni profesör ve doçentlerine, bundan sonraki mesleki yaşamlarında başarılar dileğiyle, Bizim Bahçe’den “Laleler” gönderiyoruz.
MELİH UYAR’A GEÇMİŞ OLSUN
AK Parti İl Yönetim Kurulu ve SATSO Meclisi eski üyesi, ilimizin tanınmış işadamı Melih Uyar, geçen hafta sonunda İstanbul Acıbadem Hastanesi’nde başarılı bir operasyon geçirdi.
Üç günü hastanede geçirip evinde istirahate çekilen saygın işadamına, acil şifalar dileğiyle, Bizim Bahçe’den yeni mahsul “Dua çiçeği” gönderelim istedik.
ACUCBA VE ATİYBA AİLELERİ DÜĞÜNE HAZIRLANIYOR
Servet Acicbe’nin Ziraat Bankası’ndan emekli kızı Aysel Acicbe ile Servet Atay’ın (Atiyba) yakışıklı oğlu Salih’in düğünü var hafta sonunda…
Her iki aileyi daha da yakınlaştırıp akraba eyleyecek bu mutlu olay, Çark Mesire Nikah Salonu’nda ve 23 Şubat Çarşamba günü saat 13.00-16.00 arasında gerçekleşecek.
Birbirine hayli yakıştırılan çifte, ömür boyu saadet dileğiyle Bizim Bahçe’den “Pembe güller” gönderelim istedik şimdiden…