Göreve gelişlerinin üzerinden bir ay geçen Sakaryaspor yönetimi, şu ana dek yalnızca iki futbolcuyla sözleşme imzalayabildi. Kadro planlamasının henüz tamamlanamaması, özellikle yeşil-siyahlı taraftarlar arasında büyük bir hayal kırıklığına yol açtı.
Maddi Sıkıntılar Süreci Tıkıyor
Yönetimin transferde yavaş hareket etmesinin arkasında maddi sıkıntılar yatıyor. Peşinat ödemelerinde zorlanan kulüp, birçok oyuncu ile görüşmelerini sürdürmesine rağmen resmi imzaları attıramadı. Şu ana kadar yalnızca tecrübeli isimler Caner Erkin ve Sadık Çiftpınar ile anlaşma sağlanabildi. Ancak bu iki transferin ardından başka bir somut gelişme yaşanmadı.
Taraftarlar Sabırsız
Transferde yaşanan bu bekleyiş, Sakaryaspor taraftarlarının da sabrını taşırdı. Sosyal medya platformlarında yönetime yönelik eleştiriler artarken, birçok taraftar yönetimi “geç kalmakla” ve “vizyonsuzlukla” suçladı. Taraftarlar, kampın devam ettiği şu günlerde takımın iskeletinin hâlâ oluşmamış olmasından endişe duyuyor.
“Elinizi Çabuk Tutun” Çağrısı
Taraftarların en büyük talebi, kamp dönemi sona ermeden kadronun tamamlanması ve hazırlıkların ciddiyet kazanması. Özellikle sezonun başlamasına kısa bir süre kala takımdaki boşlukların hâlâ giderilememiş olması, teknik heyetin işini de zorlaştırıyor. Teknik Direktör İrfan Buz, kampı genç oyuncularla sürdürse de, kadro derinliğinin eksikliği ligin başlamasıyla birlikte büyük sorunlara yol açabilir.
Beklentiler Yüksek, Süre Az
Tüm gözler, Sakaryaspor yönetiminin atacağı yeni adımlarda. Taraftarlar, en kısa sürede net ve güçlü transfer hamleleri görmek istiyor. Aksi halde, yeni sezon öncesi kulüp içinde tansiyonun daha da yükseleceği konuşuluyor.
foto: arşiv