Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde zirvede yer alan temsilcimiz Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, kendi sahasında ağırladığı Keçiören Belediye Bağlum’u 90-76 mağlup ederek ligde 7’de 7 yaptı.
7’de 7 yaptık
Ligde fırtına gibi esen ve oynadığı 6 maçta 6 galibiyet alan Sakarya ekibi, 7. hafta maçında da etkili oyununu sürdürdü. Maçın ilk çeyreğini 31-18, ikinci çeyreğini ise 45-39 önde tamamlayan Dev Adamlar, üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü koruyarak 60-55 önde kapattı.
Son çeyrekte rakibin direncini tamamen kıran temsilcimiz, sahadan 90-76’lık skorla galip ayrıldı. Bu sonuçla Sakarya Büyükşehir Belediye Basketbol, ligdeki namağlup liderliğini sürdürdü ve play-off hedefi öncesi rakiplerine güçlü bir mesaj verdi.
foto: sosyal medya





