2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında yoğun bir çalışma temposu geçiren Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri'ndeki ilk etap kampını sabah antrenmanıyla noktaladı. Teknik heyet yönetiminde gerçekleştirilen çalışmaların ardından futbolculara kısa süreli izin verilirken, takım 31 Temmuz'da başlayacak ikinci etap kampı için Isparta Davraz'da toplanacak.

Davraz Kampı 12 Gün Sürecek

Yeşil-siyahlı ekip, Davraz'da gerçekleştireceği 12 günlük kampta yeni sezon öncesi fiziksel hazırlıklarını sürdürürken, taktik organizasyonlar ve takım uyumuna da ağırlık verecek.

Teknik heyetin, kamp sürecini en verimli şekilde değerlendirerek ligin başlamasına kadar ideal kadro yapısını oluşturmayı hedeflediği öğrenildi.

Hendek Olimpik Spor Kulübü'nden Uluslararası Turnuvada Büyük Başarı
Hendek Olimpik Spor Kulübü'nden Uluslararası Turnuvada Büyük Başarı
İçeriği Görüntüle

Evren Korkmaz Kampa Katılacak

Transfer çalışmalarını da sürdüren Sakaryaspor yönetimi, Davraz kampı öncesinde Batman Petrolspor'dan savunma oyuncusu Evren Korkmaz'ı kadrosuna kattı.

Deneyimli futbolcunun Isparta kampına dahil olarak yeni takım arkadaşlarıyla çalışmalara başlayacağı belirtildi. Yönetimin, teknik heyetin raporu doğrultusunda ihtiyaç duyulan bölgelere yeni transferler yapmak için görüşmelerini sürdürdüğü ifade edildi.

Hazırlık Maçları Netleşecek

Davraz kampıyla birlikte hazırlık maçlarının da başlaması bekleniyor. Henüz resmi program açıklanmazken, kamp sürecinde oynanacak hazırlık karşılaşmalarının tarihleri ve rakiplerinin önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Sakaryaspor'da teknik heyet, 12 günlük kamp döneminde hem fiziksel seviyeyi üst noktaya çıkarmayı hem de yeni transferlerin takıma adaptasyonunu tamamlamayı hedefliyor.

foto: Arşiv

Muhabir: Serkan ARUTAN