Şiddetli yağış özellikle İnegöl'e bağlı İsaören ve Süpürtü mahallelerinde etkili oldu. Aniden bastıran yağmur sonrası mahalle içi yollar adeta dereye dönerken, sokaklarda su birikintileri oluştu. Bazı evlerin bodrum ve giriş katlarını su basarken, vatandaşlar kendi imkanlarıyla suyu tahliye etmeye çalıştı.
Yaşanan su baskınları nedeniyle mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, ev ve iş yerlerinde maddi hasar meydana geldi. Evlerini su basan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekipleri, su baskınlarının yaşandığı evlerde ve sokaklarda tahliye çalışması başlattı. Ekipler ayrıca tıkanan mazgalları açarak yağmur sularının tahliyesini sağlamak için yoğun çaba sarf etti.
Yağışın yer yer etkisini sürdürdüğü bölgede ekiplerin çalışmaları devam ederken, yetkililer vatandaşları olası yeni su baskınlarına karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyardı.
Öte yandan, bölgede hasar tespit çalışmalarının yağışın sona ermesinin ardından başlatılacağı öğrenildi.






