Bursa’nın Yıldırım ilçesinde gece saatlerinde bir pilavcı dükkanına camı kırarak giren hırsız, kasadaki bozuk paraları aldıktan sonra içeride yemek yapmaya kalkıştı. Ancak dükkanın gazı kapalı olunca amacına ulaşamadı.

Olay, Millet Mahallesi'nde bulunan pilavcıda meydana geldi. İçeri girdikten sonra dolaptaki tatlıyı yiyip içecek içen şüpheli, çalışanlara ait kulaklık ve şarj aletlerini de alarak iş yerinden ayrıldı.

“Açtıysa helal olsun, çalışanların eşyasını geri getirsin”

İş yeri sahibi, olayın ardından hırsıza ilginç bir çağrıda bulundu. Hırsızın muhtemelen aç olduğunu söyleyen işletme sahibi, şu ifadeleri kullandı:

“Açtır belki, benden yana helal olsun. Ama çalışanlar adına üzüldüm. Onların eşyaları önemli. Eğer çalışanların elektronik malzemelerini geri getirirse şikayetçi olmayacağım.”

Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: İHA