Sakarya Üniversitesi kampüs bölgesinde yer alan Çakıroğlu Cami durağı çevresindeki bozuk yollar ve su birikintileri, öğrencilerin şikayetleri üzerine giderildi. Serdivan Belediyesi ekipleri, bölgede kısa sürede bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi.
Yol sorunu giderildi
Öğrenciler ve vatandaşlar, kampüs çevresinde özellikle yağışlı havalarda oluşan su birikintileri ve bozuk zemin nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını dile getirmişti. Gelen talepler üzerine harekete geçen Serdivan Belediyesi ekipleri, sorunlu noktada çalışma başlattı. Yapılan müdahale ile yol zemini yenilenirken, su birikintisine neden olan altyapı sorunları da giderildi.

Ulaşım artık konforlu
Çalışmaların tamamlanmasının ardından bölgedeki ulaşım daha güvenli ve konforlu hale geldi. Öğrenciler ve vatandaşlar, sorunun hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.
Fotoğraf: Beyza Nur Çoban





