Uzun süredir ilçenin gündeminde olan ulaşım ihtiyacına yönelik çalışmada güzergâh, durak noktaları ve sefer saatleri üzerinde detaylı planlama yürütülüyor.

Detaylar masaya yatırıldı

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’ın talimatının ardından Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ile Büyükşehir Belediyesi yetkilileri bir araya geldi.

Gerçekleştirilen koordinasyon toplantısında yeni otobüs hattının güzergâhı, durak noktaları, sefer saatleri ve teknik detayları değerlendirildi.

Karasu’dan merkeze ulaşım kolaylaşacak

Yeni hatla birlikte Karasu’da yaşayan vatandaşların Sakarya şehir merkezine ulaşımının daha kolay ve düzenli hale gelmesi hedefleniyor.

Özellikle yaz aylarında nüfusu önemli ölçüde artan Karasu’da belediye otobüsü seferlerinin ulaşım yoğunluğunu azaltması ve vatandaşlara ekonomik bir alternatif sunması bekleniyor.

Başkan Sarı: “Yakında açıklayacağız”

Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı, çalışmanın ilçe açısından önemli olduğunu belirterek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar’a teşekkür etti.

Sarı, “Otobüslerimizin durak hatları, sefer saatleri ve tüm teknik detayları netleştiğinde müjdeyi halkımızla paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

Kaan Ege anısına yarış düzenlendi
Kaan Ege anısına yarış düzenlendi
İçeriği Görüntüle

Turizme de katkı sağlayacak

Karasu ile Sakarya merkezi arasında hayata geçirilmesi planlanan belediye otobüsü seferlerinin, yalnızca ilçe sakinlerine değil bölgeye gelen tatilcilere de ulaşım kolaylığı sağlaması bekleniyor.

Yeni hattın yaz dönemindeki ulaşım yükünü hafifletmesinin yanı sıra turizm ve yerel ekonomiye de katkı sunacağı değerlendiriliyor.

Kaynak: basın bülteni