İrfan Püsküllü, Hendek’te görev yapan mahalle muhtarlarıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya gelerek ilçedeki güncel çalışmalar ve mahallelerin öncelikli ihtiyaçları üzerine değerlendirmelerde bulundu.

H Iw93Lv Xk A A Ar O S

Hendek Belediyesi tarafından organize edilen buluşmada, mahalle bazlı hizmetlerin mevcut durumu, devam eden projeler ve vatandaşlardan gelen talepler masaya yatırıldı. Programda ayrıca yerel yönetim ile muhtarlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi vurgulandı.

H Iw93Lt X A A E I T37

“Ortak akıl”

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, mahallelerin ihtiyaçlarının yerinde tespiti ve çözümü için muhtarlarla düzenli olarak istişare ettiklerini belirtti. Püsküllü, “Ortak akıl ve istişare kültürüyle Hendek’imiz için hep birlikte çalışmaya, mahallelerimize en iyi hizmeti ulaştırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mahallelerin talepleri değerlendirildi

Kahvaltı programında muhtarlar, kendi mahallelerine ilişkin sorunları ve beklentileri doğrudan belediye yönetimine iletme fırsatı buldu. Altyapı çalışmaları, yol düzenlemeleri ve hizmet planlamaları gibi konuların da gündeme geldiği toplantıda, çözüm odaklı yaklaşımın sürdürüleceği belirtildi.

H Iw93Lw Wo A E1 Moj

Teşekkür mesajı

Programın sonunda Başkan Püsküllü, katılım sağlayan tüm muhtarlara teşekkür ederek, yerel yönetim sürecinde muhtarların önemli bir köprü görevi gördüğünü ifade etti.

Kaynak: sosyal medya