Başkan Akın, ilk olarak Emine ve Semih çiftinin nikâh akdini gerçekleştirerek Duran ve Ünal ailelerinin mutluluğuna ortak oldu. Genç çifti tebrik eden Akın, ailelere hayırlı olsun dileklerini iletti.

Akın, daha sonra Milletvekili Murat Kaya ile birlikte Sude ve Muhammed Nebi çiftinin nikâh törenine katıldı. Akdemir ve Turan ailelerinin bu anlamlı gününe şahitlik eden Başkan Akın, genç çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

Hafta sonu programı kapsamında Yasin Örkün’ün oğlu Muzaffer Yağız’ın sünnet cemiyetine de katılan Akın, ailenin sevincini paylaştı. Başkan Akın, sünnet olan Hasan evlada sağlıklı ve huzurlu bir ömür temennisinde bulundu.

Fatih Akın yaptığı açıklamada, “Hafta sonu hemşehrilerimizin en özel ve en mutlu anlarına ortak olmaya devam ettik. Genç çiftlerimize sağlık, huzur ve bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Rabbim birlik ve beraberliklerini daim, muhabbetlerini bereketli eylesin” ifadelerini kullandı.

Foto: sosyal medya

Muhabir: Serkan ARUTAN