Mourinho’dan Geniş Rotasyon

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, karşılaşmaya İrfan Can Eğribayat, Yiğit Efe Demir, Çağlar Söyüncü, Jayden Oosterwolde, Archie Brown, Sofyan Amrabat, Fred, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Oğuz Aydın ve En-Nesyri 11’i ile başladı. Maçın ikinci yarısında ise neredeyse tüm oyuncularını değiştirerek geniş bir rotasyon kullandı.

Yeni transfer Jhon Duran, oyuna ikinci yarıda dahil olup 10 numaralı formasıyla sahada ilk kez yer aldı ve sadece 11 dakikada 2 gol atarak taraftarlara göz kırptı.

Duran’dan İlk Maçta 2 Gol

MLS’ten transfer edilen Kolombiyalı genç golcü Jhon Duran, Fenerbahçe formasıyla ilk maçında etkileyici bir performans sergiledi. 77. dakikada skoru 3-0’a taşıyan Duran, 88. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak maçın skorunu belirledi: 4-0. Genç oyuncunun performansı taraftarları heyecanlandırırken, teknik heyetten de tam not aldı.

Fenerbahçe'de Üç Eksik

Sarı-lacivertli ekipte İsmail Yüksek, Rodrigo Becao ve Mert Hakan Yandaş sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almadı. Üç oyuncunun da tedavileri sürerken, sezon öncesi hazırlık sürecine dahil edilmeleri bekleniyor.

Szymanski: “Feyenoord Eşleşmesi Benim İçin Özel”

Maçın ardından konuşan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, eski takımı Feyenoord ile yapılacak olan Avrupa maçı hakkında da değerlendirmelerde bulundu. “Orada şampiyonluklar yaşadım, güzel anılarım var ama artık Fenerbahçe’deyim. Sahaya adım attığımda orada kimse benim arkadaşım olmayacak” diyen Szymanski, kazanmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Takımın performansından memnun olduğunu belirten yıldız oyuncu, kamp sürecini verimli geçirdiklerini ve herkesin yüzde 100’ünü verdiğini vurguladı.

Cengiz Ünder: “Bu Sene Daha Sıkı Hazırlandım”

Fenerbahçe’nin milli yıldızı Cengiz Ünder de kampta çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade etti. “Geçmiş yıllara göre bu sezon daha sıkı çalıştım” diyen Ünder, taraftarın yüksek beklentisinin farkında olduğunu ve bu beklentiye karşılık vermek için mücadele ettiğini söyledi.

İrfan Can Kahveci ile olan rekabetin takıma olumlu yansıdığını belirten Cengiz, “Birbirimizi destekliyoruz, uzun süredir arkadaşız. Kim oynarsa oynasın, takımın başarısı için sahadayız” dedi.

Kaynak: AA