Maça hızlı başlayan ev sahibi ekip, 22. dakikada kazanılan penaltıdan ilk golü bularak öne geçti. Ancak Ada Şekerspor, sadece 4 dakika sonra Kerem Küçük’ün golüyle skoru eşitledi: 1-1. İlk yarının bitimine az bir süre kala, 44. dakikada Ege Yıldırım’ın golü Erenlerspor’u tekrar öne geçirdi ve takım soyunma odasına 2-1 üstünlükle girdi.

İkinci Yarıda Kıran Kırana Mücadele

İkinci yarıda her iki ekip de gol bulmak için yoğun çaba gösterdi. Orta sahada sert mücadeleler ve hızlı ataklarla geçen bölümde, kaleciler başarılı performans sergileyerek skoru korudu. Karşılaşmada başka gol olmayınca mücadele 2-1 Erenlerspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

3 Puanla Lige Başladılar

Sezona galibiyetle başlayan Erenlerspor, ilk haftada elde ettiği 3 puanla lige moralli bir başlangıç yaptı. Ada Şekerspor ise deplasmandan puansız dönerek lige başladı.

fotoğraf: sosyal medya

Muhabir: Serkan ARUTAN