Ali Çağlar, yaptığı açıklamada sporcuları Serhan Şirinkaya ve Osman Çağlar’ın 12 Ağustos’ta Çankırı’da düzenlenecek millî takım seçmelerine davet edildiğini duyurdu.
Millî forma için mücadele edecekler
Seçmelerde başarılı olmak için çalışmalarını sürdüren sporcular, farklı kategorilerde millî takım kadrosuna girebilmek için ter dökecek.
Yağmur Akbal ise gençler combat savate branşında mücadele ederek millî takım yolunda önemli bir adım atmaya çalışacak.
Üç sporcu da yoğun antrenman programıyla hazırlıklarını sürdürürken, hedeflerinin seçmeleri başarıyla tamamlayarak Türkiye’yi uluslararası arenada temsil etmek olduğu belirtildi.
Hedef dünya şampiyonası
Savate Antrenörü Ali Çağlar, sporcularının millî takım seçmelerinde başarılı sonuçlar elde ederek dünya şampiyonasında ay-yıldızlı forma ile mücadele etmelerini hedeflediklerini ifade etti.
Sakaryalı sporcuların Çankırı’daki performansı, millî takım yolculukları açısından büyük önem taşıyor.
foto: sosyal medya




