Erenler Belediyesi tarafından öğrencilerin okul ihtiyaçlarına destek olmak amacıyla başlatılan "Kantin Kart" uygulaması büyüyerek devam ediyor. 2025-2026 eğitim öğretim yılında ilçedeki 6 okulda uygulanan proje kapsamında toplam 459 öğrenci kantin desteğinden yararlandı.

Yeni eğitim öğretim döneminde uygulamanın kapsamını genişletmeyi hedefleyen Erenler Belediyesi, daha fazla okul ve daha fazla öğrenciyi projeye dahil etmeye hazırlanıyor.

Daha Fazla Öğrenciye Ulaşacak

Öğrencilerin okul yaşamına katkı sunmayı amaçlayan Kantin Kart uygulamasıyla ihtiyaç sahibi çocukların kantin harcamalarına destek sağlanırken, ailelerin üzerindeki ekonomik yükün de hafifletilmesi hedefleniyor.

Belediye yetkilileri, yeni dönemde uygulamanın ilçe genelinde daha geniş bir alana yayılacağını ve daha fazla öğrencinin bu destekten faydalanacağını belirtti.

Başkan Dinç: "Çocuklarımız İçin Çalışmayı Sürdüreceğiz"

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, ilçenin her kesimine yönelik sosyal belediyecilik çalışmalarını kararlılıkla sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Dinç, "Erenlerimizin her kesimine hitap eden çalışma ve programlarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımıza okul harçlığı sağlamak amacıyla başlattığımız Kantin Kart uygulamamızı bu yıl da okul ve öğrenci sayısını artırarak sürdüreceğiz. Geleceğimiz olan öğrencilerimiz için çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Erenler Belediyesi