Gerçekleşen nişan merasimine Fatih Akın da katılarak çifti bu özel günlerinde yalnız bırakmadı. Samimi atmosferde geçen törende genç çift ve aileleri tebrikleri kabul etti.
Başkan Akın’dan Mutluluk Mesajı
Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, nişan törenine ilişkin yaptığı paylaşımda, “Dilek Yılmaz ve Caner Demirbilek kardeşlerimizin nişan merasimine katılarak bu özel günlerinde yanlarında olduk. Bir ömür boyu mutluluğa atılan bu güzel adımın hayırlara vesile olmasını diliyor, genç çiftimizi gönülden tebrik ediyorum. Kıymetli ailelerine de hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
Ailelerden Davetlilere Teşekkür
Mutlu günlerinde yakınlarını yanlarında gören çiftin aileleri, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür etti. Genç çiftin mutluluğu gece boyunca yüzlerden okunurken, tören renkli görüntülere sahne oldu.
foto: sosyal medya





