Büyükşehir Belediyesi ana hizmet binasında düzenlenen törende Başkan Alemdar, tüm birimleri gezerek çalışanlarla tek tek bayramlaştı. BELPAŞ ve SASKİ çalışanlarının da katılımıyla gerçekleşen etkinlikte samimi anlar yaşandı.
“Bu aile şehrimiz için üretiyor”
Kurum içi bayramlaşmayı bir gelenek haline getirdiklerini belirten Başkan Alemdar, “Bayramlar birlik ve beraberliğin, dayanışmanın, kardeşliğin en güzel yaşandığı zamanlardır. Bu duygularla aramıza sevgi, saygı ve dayanışma köprüleri kuruyoruz. Daha önce de söylediğim gibi biz büyük bir aileyiz. Bu aile Sakarya için emek veriyor, çalışıyor ve üretiyor. Her bir çalışma arkadaşımızın bayramını gönülden kutluyorum” dedi.
“Nice bayramlara sağlıkla erişelim”
Alemdar, tüm çalışanlara ve ailelerine sağlıklı, huzurlu bir bayram temennisinde bulunarak, “Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin. Nice güzel bayramlarda yine aynı çatı altında sağlıkla, huzurla bir arada olmayı diliyorum. Hepinize hayırlı bayramlar” ifadelerini kullandı.