Geyve Belediye Başkanı Selçuk Yıldız, ilçede etkisini gösteren sağanak yağış sonrası sahaya çıktı. İlçe genelinde incelemelerde bulunan Yıldız, belediye ekiplerinin yağışın oluşturduğu olumsuzluklara karşı yürüttüğü çalışmaları takip etti.
Ekipler teyakkuz halinde
Yağış uyarısının ardından belediye ekiplerinin olası olumsuzluklara karşı hazır beklediğini belirten Başkan Yıldız, özellikle yağışın yoğun olduğu noktalara hızlı şekilde müdahale edildiğini ifade etti.
İncelemeleri sırasında vatandaşlarla da görüşen Yıldız, yaşanan sorunlar hakkında bilgi aldı. Çalışmaların hassasiyetle sürdürülmesi için ilgili belediye birimlerine gerekli talimatları verdi.
Kurumlar koordineli çalışıyor
Geyve Belediyesi'nin yanı sıra Sakarya Büyükşehir Belediyesi, SASKİ ve ilgili kurumlarla koordinasyon halinde çalışıldığını vurgulayan Yıldız, sahada görev yapan personele de kolaylıklar diledi.
“Geyve’nin her noktasında sahadayız”
Yağıştan etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yıldız, “Ekiplerimizle birlikte sahadayız. Yağışın başladığı ilk andan itibaren gerekli tedbirlerimizi aldık ve ilgili kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için ekiplerimiz görev başında. Geyve’nin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz” dedi.





