Belediye ekipleri, özellikle ana arterler başta olmak üzere cadde ve sokaklarda kapsamlı tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Ulaşımda aksamaların yaşanmaması ve buzlanma riskinin önüne geçilmesi amacıyla yürütülen çalışmaların gece saatlerine kadar devam ettiği, sabah saatlerinde ise kontrollerle destekleneceği bildirildi. Ekiplerin, kar yağışının devam etmesi ihtimaline karşı teyakkuz halinde olduğu öğrenildi.

Vatandaşlardan buzlanmaya karşı dikkatli olmaları istenirken, olası olumsuzluklara karşı belediyeye bildirimde bulunmaları çağrısı yapıldı.

“VATANDAŞIMIZIN GÜVENLİĞİ ÖNCELİĞİMİZ”

Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, karla mücadele çalışmalarına ilişkin yaptığı açıklamada, “Ekiplerimiz kar yağışının başlamasıyla birlikte sahaya indi. Tuzlama çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Telefonum 7/24 açık, yeter ki kar yağsın. Vatandaşlarımızın güvenliği için biz uyumasak da olur” ifadelerini kullandı.

Belediye yetkilileri, hava şartlarının yakından takip edildiğini ve ihtiyaç halinde çalışmaların aralıksız süreceğini belirtti.

Kaynak: İHA