Üniversitelerarası spor organizasyonlarının en prestijli etkinliklerinden biri olan ÜNİLİG Türkiye Futbol Şampiyonası, Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen final müsabakalarıyla tamamlandı. Erenler Atatürk Stadyumu’nun ev sahipliği yaptığı turnuva, yoğun katılım ve büyük bir heyecana sahne oldu.

Şampiyon: Düzce Üniversitesi

Turnuva boyunca üstün performans sergileyen Düzce Üniversitesi, final mücadelesini kazanarak şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Sahadaki mücadele ve oyun kalitesiyle dikkat çeken ekip, turnuvanın en başarılı takımı olarak adını zirveye yazdırdı.

Bilecik Üniversitesi İkinci Oldu

Final heyecanının yaşandığı karşılaşmaların sonunda Bilecik Üniversitesi, turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Gösterdikleri mücadele ile takdir toplayan ekip, kürsüde önemli bir başarıya imza attı.

Sakarya Üniversitesi Üçüncü Sırayı Aldı

Ev sahibi Sakarya Üniversitesi ise üçüncülük maçından galip ayrılarak turnuvayı üçüncülükle bitirdi. Kendi şehrinde mücadele eden ekip, sergilediği performansla kürsüye çıkmayı başardı ve taraftarlarını gururlandırdı.

foto: sosyal medya

Muhabir: Serkan ARUTAN