Türkiye'nin İlk Çocuk Köyü Gebze'de Kapılarını Ücretsiz Açıyor

Bu etkinliklerin içerisinde çömlek atölyesi, hamur teknesinin ekmek yoğurup ekmek pişirme, çamurdan ve topraktan Kerpiç yapma, inekten süt sağdırma, sebze meyve ektirme, atları tımarlama ne buna benzer birçok etkinliği başta özel çocuklar ya tüm çocuklar olmak üzere ücretsiz çocukların keyifli saatler dakikalar geçirmesini imkan sağlıyor.

Geçtiğimiz aylarda Gebze huzur köyüne özel çocuklar bu etkinlikler sayesinde %70 ilerleme kat edilmiştir.

Işletme sahibi Ali GİDEN Gebze, yi çok sevdiğini , Gebze huzur köyünün Gebze'de bulunan ve Türkiye'deki tüm çocuklara kapılarının ücretsiz olarak açtığını belirtti .

Serdivan Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi Açılıyor! 1000 Hayvan Kapasiteli Modern Tesis Hizmete Giriyor
Serdivan Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi Açılıyor! 1000 Hayvan Kapasiteli Modern Tesis Hizmete Giriyor
İçeriği Görüntüle

Ali GİDEN, Haymana Belediye Başkanı Levent Koç'un Gebze huzur Köyü ile ilgili çok güzel proje olmasından dolayı arayıp teşekkür ettiğini . Aynı çocuk köyünü Haymana'da yapmak için önümüzdeki günlerde görüşme sağlayacaklarını belirtti.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ