Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda düzenlenen etkinlikte, SAMEK bünyesinde yaklaşık 4 aydır eğitim alan 80 kursiyer, ilk kez sahne deneyimi yaşayacak.

İlk Sahne Heyecanı 3 Şubat’ta

Türk Sanat Müziği Korosu’nun eğitim sürecinin ardından hazırlanan final konseri, 3 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek. Konser, Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 20.00’de başlayacak.

Hüzzam Makamında Seçkin Eserler

Gecede koro şefliğini Orçun Üretmen üstlenecek. Hüzzam makamında oluşturulan repertuvarla sahne alacak olan koro, Türk Sanat Müziği’nin seçkin eserlerini Sakaryalı müzikseverlerle buluşturacak.

Her yaştan dinleyiciye hitap etmesi beklenen konser, Türk Sanat Müziği tutkunları için şubat ayının dikkat çeken kültür sanat etkinlikleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Sakarya Büyükşehir Belediyesi