Arifiye ilçesine bağlı Fatih Mahallesi, dün silah sesiyle sarsıldı. Olayda, 1982 doğumlu eski polis Selçuk Kolay yaşamına son verdi.
Mahallede Silah Sesi Duyuldu
Edinilen bilgilere göre, bir süredir bunalımda olduğu iddia edilen Selçuk Kolay, sokak içerisindeki bir binanın avlusuna yöneldi. Kısa süre sonra bölgede tek el silah sesi duyuldu.
Çevrede bulunan vatandaşların bir süre sonra durumu fark etmesi üzerine olay 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirildi.
Olay Yerinde Hayatını Kaybetti
İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık ve polis ekipleri, yaptıkları kontrolde Kolay’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.
İhraç Edildiği İddiası
Kolay’ın bir süre önce Şanlıurfa’ya tayin edildiği, ardından ise görevinden ihraç edildiği öne sürüldü.
Soruşturma Başlatıldı
Olayın ardından polis ekipleri bölgede inceleme başlatırken, Selçuk Kolay’ın kesin ölüm nedeni yapılacak detaylı incelemelerin ardından netlik kazanacak.
Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.





