Tren raylarının yer altına alınma meselesi seçimden önce gündeme gelmişti bu hususta çalışmaların başlatıldığına dair haberler servis edilmişti! Seçimlerden sonra ne oldu ise bu konuya ilişkin ses çıkmıyor!

Şehir içi trafiği rahatlatmasından, yeni bulvar kazandırılmasından söz edilmişti, biz de haberlerin önünü arkasını sorgulamadan meseleye dahil olmuştuk!

Projeden vazgeçildiğini ima eden bir durumda belki ortada yok ama bir şey yapılmıyor olması da kuşku uyandırmaya yetiyor da!

Asla bu projeden vazgeçilmemeli şehrin geleceği için yön belirleyecek ağırlıkta bir proje! Şehir içi trafiğin rahatlamasından bahsedileceği gibi, yeni bulvar oluşturulması ve şehrin görüntüsünün de değişimi adına önemli proje!

Seçimden önce gündemi meşgul etmek ve farklılık oluşturmak adına söylenmiş ve bu anlamı ile görevini tamamlamış gibi bir durum ortaya çıkar ki en hafif hali ile yurttaşı kandırmak olur, bunu da asla anlatamazsınız!

İktidar temsilcileri dünden daha güçlü olduklarını iddia ediyorlar. Bunda da haklı olabilirler AKP Genel Başkan Yardımcılığının yanında, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bakan Yardımcılığı kadrosu da İl’e verildi!

Ayhan Sefer Üstün ve Hasan Ali Çelik bu sayede iktidar sıralarında önemli iki makamı işgal eder hale geldiler!

Şehrin temsiliyeti adına yeterli değiliz, eksikliklerimiz var türünden sığınılacak bahane de kalmadı!

Seçim döneminde kamuoyu ile paylaşılan tüm projeler her iki ismin önderliğinde bir bir hayata geçirilmeli! AKP İl başkanı ve Büyükşehir Belediye başkanı destek güç olarak yerini alıp, şehrin yatırım fakirliğine bir an evvel son vermeliler!

Tren raylarının yer altına alınması ile işe koyulmalılar, şehrin hafızası seçim taahhütlerini unutmayacak kadar diri duruyor, aynı zamanda bin yataklı şehir hastanesi var ki şehrin her köşesinin hafızasında duruyor!

Dün söylenenler bugün önlerine gelecektir, bundan da kimsenin kuşkusu olmasın!

Zaman hızlı ilerliyor, bir bakmışsın yeni seçim dönemi önümüze gelmiş!