Trakya Üniversitesi’nde düzenlenen Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrenciler ve aileleri üniversite yönetimiyle buluştu.
Üniversiteden yapılan açıklamaya göre Rektör Prof. Dr. Mustafa Hatipler, aday öğrencilere Trakya Üniversitesinin eğitim olanakları, akademik yapısı, uluslararasılaşma çalışmaları, sosyal ve kültürel yaşamı ile öğrencilere sunulan imkanları anlattı.
Aday Öğrencilerin Sorularını Yanıtladı
Üniversitenin akademik gelişimi, araştırma faaliyetleri ve gelecek vizyonuna ilişkin değerlendirmelerde bulunan Hatipler, aday öğrencilerin eğitim süreçleri, fakülteler ve tercih dönemine ilişkin sorularını da yanıtladı.
Tanıtım programında rektör yardımcıları ve dekanlar da kendi sorumluluk alanlarında yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
Üniversite Yönetimi de Katıldı
Etkinliğe Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Muzaffer Demir, Prof. Dr. Eylem Bayır ve Prof. Dr. Sedat Üstündağ, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemile Arıkoğlu Ündücü, Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Müberra Gürgendereli ile Hastane Başhekimi Prof. Dr. Alkin Çolak katıldı.
Programda ayrıca Genel Sekreter Yardımcıları Doç. Dr. Ali İhsan Meşe ve Nurdan Cankaya, Dış İlişkiler Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Rifat Gürgendereli ile Hastane Müdürü Nevzat Üstün de yer aldı.
Tanıtım Günleri kapsamında aday öğrencilerin üniversiteyi daha yakından tanıması ve tercih sürecinde merak ettikleri konulara doğrudan yanıt bulması sağlandı.





