Edinilen bilgilere göre, çalışmalar 15 Haziran Pazartesi günü saat 08.00 itibarıyla başlayacak. Çalışmalar süresince Sapanca Kavşağı ayrım ve katılım kolları ile Sapanca gişelerinde belirli bölümler geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

Yetkililer, sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları ve yol boyunca yer alan trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulundu.

Bakım ve onarım çalışmalarının, otoyolun güvenliği ve sürüş konforunun artırılması amacıyla gerçekleştirileceği belirtilirken, çalışmaların tamamlanmasının ardından güzergâhın yeniden trafiğe açılacağı ifade edildi.

Özellikle Sakarya ile Kocaeli yönünde seyahat edecek sürücülerin, yoğunluk oluşmaması adına yola çıkmadan önce güzergâhlarını kontrol etmeleri tavsiye edildi.

Fotoğraf: sosyal medya

Kaynak: haber merkezi