Sakarya'nın Pamukova ilçesinde Belediye Başkanı Fatih Akın, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

Hastanede tedavileri devam eden hemşerilerine geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Akın, ziyaretine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Başkan Akın'dan geçmiş olsun ziyareti

Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın, hastanede tedavi gören vatandaşlara yönelik ziyaretinde sağlık ve şifa temennisinde bulundu.

Fındık üreticisine kötü haber! Fiyatlar beklentinin altında
Fındık üreticisine kötü haber! Fiyatlar beklentinin altında
İçeriği Görüntüle

Başkan Akın, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi gören hemşerilerimizi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Rabbim tüm hastalarımıza acil şifalar versin, en kısa zamanda sağlıkla sevdiklerine kavuşmalarını nasip etsin."

Hastalara moral oldu

Başkan Akın'ın hastanede gerçekleştirdiği ziyaret, tedavi sürecindeki vatandaşlara yönelik dayanışma ve geçmiş olsun mesajı olarak değerlendirildi.

Hastane ziyaretleri, sağlık sorunları yaşayan vatandaşların yalnız olmadıklarını hissetmeleri açısından önem taşırken, Başkan Akın da hemşerilerine yönelik iyi dileklerini paylaşarak tüm hastalara şifa temennisinde bulundu.

Vatandaşların yanında olmaya devam ediyor

Pamukova Belediye Başkanı Fatih Akın'ın gerçekleştirdiği ziyaret, yerel yönetimlerin vatandaşlarla yalnızca günlük belediye hizmetlerinde değil, zor zamanlarında da bir araya gelmesinin önemini ortaya koydu.

Başkan Akın, tedavi gören hemşerilerinin en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak sevdiklerine dönmelerini temenni etti.

Hastanede tedavi gören ve isminin açıklanmasını istemeyen bir vatandaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı: Allah başkanımızdan razı olsun. Zor zamanlarımızda her zaman burada. Bizleri yalnız bırakmıyor."

foto: sosyal medya

Muhabir: Şevval Geçin