BAĞIMLILIK BÖYLE BAŞLIYOR
BAĞIMLILIK BÖYLE BAŞLIYOR
İçeriği Görüntüle

Programa Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Yusuf Haldızoğlu, Sakarya İl Sağlık Müdürlüğü Personel Hizmetleri Başkanı Suat Koçak, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emre Musaoğlu, Başkan Yardımcıları Uzm. Dr. Kubilay Gündoğdu ve Uzm. Dr. Mustafa Furkan Özel’in yanı sıra sağlık çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Sakarya’nın doğal, kültürel ve sosyal güzelliklerinin fotoğraf kareleriyle yansıtıldığı yarışmada Geyve Devlet Hastanesi’nden Uğur Tınar birinci, Sadıka Sabancı Devlet Hastanesi’nden Gülay İlhan ikinci, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden Serap Berberoğlu ise üçüncü oldu.

Dereceye giren katılımcılara ödüllerinin takdim edildiği törende, yarışmaya katılan eserler de sergide ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fotoğraflarla Sakarya’nın farklı güzelliklerinin sanat aracılığıyla görünür kılınmasının amaçlandığı etkinlik, kentteki doğal ve kültürel zenginliklere dikkat çekti.

Programda yarışmaya katkı sunan ve katılım sağlayan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür edilirken, dereceye giren yarışmacılar tebrik edildi.

Kaynak: BASIN BÜLTENİ